Определено не искате да се конфронтирате с него. Той е

...
 
Определено не искате да се конфронтирате с него. Той е
Коментари Харесай

Ето защо никога няма да забравите Скорпион!

 скорпион
 
Определено не желаете да се конфронтирате с него. Той е правилен другар и най-злият зложелател. Той не има вяра в статуквото, тъй че или го обожавате или се страхувате от него.

Като ясно насочен към задачата и  триумфа, Скорпионът вижда единствено премията, която го чака в края на пътя му. Той е концентриран върху това, което желае и няма да се спре пред нищо, с цел да го реализира. Ако Скорпионът се влюби във вас,  той е неотстъпчив в своята лоялност и обич вечно. Неговата обвързаност е непоклатима и той ще бъде с вас и в положителни, и в  сложни времена.

Скорпионът не се влюбва елементарно, само че незабавно щом се случи това, можете да сте сигурни, че името ви е издълбано върху сърцето му. Всяко заричане, което даде, е желание, което скоро ще се реализира.

Когато Скорпионът ви обича, той не крие възприятията си и няма да ви  подвежда с объркващи дейности. Той ще участва във всички аспекти на живота ви и няма да  разреши на никой да  стои на пътя на любовта му.

Вие постепенно, само че несъмнено, ще се окажете  влюбени в него.

Можете да бъдете сигурни, че Скорпионът в никакъв случай няма да ви съобщи. Той е извънредно почтен в възприятията си и когато ви обича, сигурно ще узнаете това.

Скорпионът не губи време за инцидентни връзки. Той признава само  дълга връзка. Той ще ви обещае своята обич,  единствено когато желае да бъде с  вас.

Отношенията с него не са лесни. Той тества търпението ви, ревизира границите, унищожава стени и ви обезоръжава, попадайки  право в сърцето. Той няма да престане да поставя старания, до момента в който не му се откриете и не  му принадлежите с тяло и душа.

Любовта със Скорпион не е за хора със слаби нерви.  Има обаче нещо в него, което ви кара да рискувате. Неговият привличащ и мистериозен сексапил е неповторим и колкото и да се пробвате, няма да можете да го забравите. Вие несъмнено желаете да бъдете обект на неговата обвързаност.

Неговата обич е безконечна, тя е над събитията. Скорпионът просто желае да ви има и да ви държи крепко, без значение какво ще се случи.

Той в никакъв случай няма да ви пусне и вие, от своя страна, също няма да желаете да го пуснете.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият витален урок съгласно звездите – I?

 

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния небосвод по времето на раждането на индивида. Смята се, че възходящият знак съставлява средата и изискванията,…

Цялата публикация

4-те най-властни знака на зодиака. В какво се крие тяхната мощ?

 

Всички хора са разнообразни, само че има известно подобие сред представителите на еднакъв зодиакален знак. Това се дължи на преобладаващите  черти на характера, които просто не могат да се…

Цялата публикация

Близнаци и Скорпион: Най-зловещите отмъстители в Зодиака!

 

В положение на афект ли ще ви отмъстят или с невъзмутимо формиран проект? Това си коства да знаете, преди да си помислите да им навредите. Вижте кои са най-зловещите отмъстители…

Цялата публикация

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР